CMYK
Fine Art Series

‘CMYK’ is een serie fine art prints in gelimiteerde oplage. Echt ieder werk is uniek en wordt met liefde gemaakt.

De serie ‘CMYK’ gaat over architectuur. Over hoe het ons stadsbeeld bepaalt, hoe we er mee leven en het beleven. Het zijn geen geënsceneerde beelden, maar spontane momenten die architectuur als decor van ons dagelijks leven tonen. Soms als stedelijke context, dan weer als een abstract beeld.

De composities zijn gebaseerd op de ‘Gulden Snede’. Dat is een bepaalde maatverhouding waarvoor we onbewust een voorkeur hebben. Op de prints breng ik met acrylverf een lijn aan in de kleuren cyaan, magenta of geel. Je kunt zelf je favoriete kleur kiezen!

De gekleurde lijn markeert de ‘Gulden Snede’, maskeert de persoon erachter en is door zijn onregelmatigheid een interessant contrast met het technische werk en de strakke print.

De foto’s worden met matte gepigmenteerde inkt op duurzaam gefacriceerd katoenpapier afgedrukt, dat een mat oppervlak met een fijne textuur heeft.

De prints zijn indrukwekkend, net als de prachtige eikenhouten frames waarin het werk zwevend is ingelijst. Het eindresultaat is uniek en maakt me trots.

‘CMYK’ wordt exclusief vertegenwoordigd door Galerie Majke Hüsstege.
Adres: Verwersstraat 28, Den Bosch

CMYK fine art frame detail
CMYK fine art frame